Modulaire beurswand

Modulaire beurswand

Of je nu een beursstand, evenement of bedrijfspresentatie organiseert, met onze modulaire beurswand heb je alle vrijheid en flexibiliteit die je nodig hebt. De wand is aanpasbaar aan het oppervlakte van jouw stand. Geen gedoe, wél maximale impact. Geschikt voor verlicht en onverlicht gebruik.

Modulaire presentatiewand
Modulaire beurswand met boog

Flexibel presentatiesysteem

Met een hoogte tot maximaal 3 meter en een breedte tot maximaal 6 meter is onze modulaire beurswand bij uitstek geschikt voor een grote beurs of juist een intieme presentatie. Het systeem groeit moeiteloos met je mee. Je kunt het simpel uitbreiden of aanpassen aan de ruimte. Met behulp van slechts een paar basiselementen, die handig opgeborgen kunnen worden in een koffer, kun jij overal een stand opbouwen zonder gereedschap.

Voordelen van een modulaire beurswand

Uitbreidbaar standbouw systeem

Hoe werkt het modulaire systeem

Ons modulaire systeem is gemaakt om keer op keer te gebruiken. Investeer één keer en je hebt een oplossing die jarenlang meegaat. De startmodule is 2 meter breed en uit te breiden met 50, 75 en 100 centimeter. Ook kun je kiezen tussen een hoogte van 2 meter, 2,5 meter en 3 meter. Zonder gereedschap bouw je een (verlichte)wand op tot 6 meter breed. Met verbindingsstukken maak je hoeken om de ruimte naar wens in te richten.

Modulaire presentatiewand
Maak gebruik van allerlei accessoires:
Door gebruik te maken van accessoires krijg jij de vrijheid om een unieke stand samen te stellen. Voeg een deur of boog toe voor extra impact. Andere accessoires mogelijkheden zijn TV-houders, schappen en brochurehouders.

Onze projecten

Ontdek onze succesverhalen: wij hebben talloze organisaties bijgestaan bij het realiseren van hun unieke, op maat gemaakte, beursstand of presentatiesysteem. Lees meer over onze diverse projecten en ontdek hoe we samen met onze klanten keer op keer tot verbluffende concepten zijn gekomen.
Koga E-bike Xperience in Utrecht
Batavus stand 6
Standbouw Veno Wood Flooring Hannover
Presentatie Sparta Kortijk
Hetraco beursontwerp
Informate bij een modulaire beursstand Dintek en Daytek